Participare Carnexpo

Rosu – Prezenta impecabila la Carnexpo

Cei peste 25 de furnizori de echipamente si utilaje din cadrul targului CARNEXPO au fost prezenti cu ultimele inovatii in domeniu. De asemenea, in cadrul targului CARNEXPO au avut loc o serie de evenimente dedicate noilor tehnologii pe industria carnii: conferinta internationala Future meat evolution – High Tech Europe care s-a axat pe diferite subiecte: Prezentare de ansamblu a industriei europene a carnii si a aplicatiilor tehnologice de ultima generatie din domeniu,

In cardul expozitie s-a facilitat semnarea a peste 200 de contracte cu o valoare comerciala de aproximativ  2,3 milioane de euro.

Printe firmele prezente la expozitia Carnexpo se numara si Rosu SRL , firma sibiana care exceleaza in domeniul prelucrarii inoxului si fiind prezenta cu mai multe proiecte si concept.

Pentru noi, perfectionarea permanenta a activitatilor si cresterea calitatii produselor reprezinta o prioritate. Toate produsele si serviciile oferite au la baza un concept individual de ofertare si personalizare a executiei, fiind astfel garantul implementarii cu success a fiecarui produs.

Preocuparea necontenita pentru modernizare, prin dotari cu utilaje performante si asimilarea de tehnologii noi a dus la obtinerea unor rezultate remarcabile, inscriind Rosu SRL in randul societatilor comerciale cu prestigiu in domeniile sale de activitate.

Proiectarea si productia de confectii din inox are ca focus industria carnii, specialistii nostri, fiind atat buni proiectanti cat si excelenti executanti cu o exeprienta vasta in constructia de abatoare si utilaje pentru acestea. Gama larga de produse precum si nenumaratele proiecte finalizate confirmand calitatea Rosu.

Deschidere Cia Abolive

In prioada Septembrie 2010 – August 2011, ROSU SRL a colaborat cu CIA Aboliv pentru constructia abatorului din localitatea Mihai Viteazu – Turda, singurul abator autorizat sanitar-veterinar din judetul Cluj.

Cia Aboliv este o firma cu renume in privinta calitatii produselor din carne. Pentru a-si asigura materia prima necesara, s-a pus problema construirii unui abator mixt de capacitate mica. Inca din faza de proiectare, firma noastra a incercat si in final a reusit sa gaseasca solutiile in realizarea utilajelor necesare si organizarea fluxului tehnologic, astfel incat, cu dotari minime si pe o suprafata construita de circa 340 mp sa se obtina o eficienta si o productivitate maxima

Solutiile originale adoptate de firma noastra constau in principal in folosirea liniilor aeriene si a utilajelor pe cat posibil pentru executarea a cat mai multe operatii tehnologice la acelasi punct de lucru atat pentru bovine, cat si pentru porcine.