asd
Cu o experienta de peste 12 ani in executarea si montarea confectiilor metalice si o experienta de 19 ani in fabricarea de incaltaminte si marochinarie Firma Rosu SRL a urmat un curs stabil de dezvoltare asigurand clientilor succesul prin produsele livrate.

Pentru noi, perfectionarea permanenta a activitatilor si cresterea calitatii produselor reprezinta o prioritate. Toate produsele si serviciile oferite au la baza un concept individual de ofertare si personalizare a executiei, fiind astfel garantul implementarii cu success a fiecarui produs.

Preocuparea necontenita pentru modernizare, prin dotari cu utilaje performante si asimilarea de tehnologii noi a dus la obtinerea unor rezultate remarcabile, inscriind Rosu SRL in randul societatilor comerciale cu prestigiu in domeniile sale de activitate.

Proiectarea si productia de confectii din inox are ca focus industria carnii, specialistii nostri, fiind atat buni proiectanti cat si excelenti executanti cu o exeprienta vasta in constructia de abatoare si utilaje pentru acestea. Gama larga de produse precum si nenumaratele proiecte finalizate confirmand calitatea Rosu.

Sectiile de incaltaminte si marochinarie, permit pe langa o productie calitativa o economie maxima de material si forta de munca, eficientizand timpul de lucru si usurand prelucrarea. Sectiile lucreaza exclusiv produse pentru export, eficienta si seriozitatea precum si stabilirea clara a telurilor fiind decisive pentru livrarea la timp si in conditiile de calitate impuse.